Jdi na obsah Jdi na menu
 


akce v hasičárně

25. 6. 2007
V sobotu se uskutečnilo,letos druhé hasičské posezení.Zprvu mírná grilpárty s asi 10-účastníky se během pár hodin zvrátila v nespoutanou bláznivou akci s diskotékou.Dění nebudu raději komentovat.Kolem čtvrté hodiny ráno jsme se rozprchly domů.Příště bych to viděl pro změnu zase na menší trochu klidnější akci.Nyní je ale v hasičárně ten kulečník,takže kdyby jsme snad něco pořádali,museli by jsme to uskutečnit v té společenské místnosti.
 

Náhledy fotografií ze složky Akce v hasičárně 23.6.07

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

V hasce jsou jen super akce

Léňa,28. 6. 2007 19:51

Musím říct že ta akce stála fakt za to. I když se to "zvrhlo". Ale když budu mluvit za sebe tak asi nevím o akci, která by se v hasce nezvrhla:)))
Ale bylo to vážně super, lidi, muzika, prostě všechno. Jestli všechny akce v hasce budou takhle originální jako tahle, jako že asi budou, máme se ještě na co těšit :)Jo a k fotkám jedině: NO COMENT!!- mazec

Prostě originální akce!

Aleš,28. 6. 2007 19:40

Co akce to originál, společný maji to že se to vždycky nějak zvrhne!;o))) A tahle akce co byla tak tam se to sakra zvrhlo!
Co říct závěrem?! Snad jen:"Už se těšim na další extrémní akci!"=))

Vždy je to jiné!!!

Jiri PP,28. 6. 2007 14:12

První posezení bylo ve skromnějším stylu než to druhé. Na druhém bylo všeho víc: pití, jídla, lidí.... Ale bylo to zajímavé, aspoň jsme se nenudili :-). Až jsem koukal jak se to rozjelo, což dokumentují výstižné fotky :). Zorganizované to bylo výborně ze všech stran. Musím také poděkovat, kdo k tomu přispěl. Příště to bude zase jiné.

No coment =)

Mirča,27. 6. 2007 10:52

Myslím si, že 2. posezení bylo na mě docela dost živé! Ale jinak super, skvěle jsem se bavila a jistě jsem nebyla sama.=) Jídlo bylo samozřejmností, potěšilo mě, že se to všecinko zdláblo. A ty fotečky jsou téda vostrýýý!!! Příště radši bez dokumentace!:o)

Hodnocení!

Aleš,26. 6. 2007 20:22

Nejde přehlédnout, že 1.posezení má 7 komentářů a tohle 2. ani jeden jedinej?!
Mám-li to zhodnotit, byl to hukot!Na to jak se to tam pozvolna rozjíždělo tak se to tam k ránu pěkně zvrhlo,to jsem nečekal! Ale pořád platí, když je dobrá parta tak je dobrá pařba!Akorát nevim co na to sousedi, když jim tam ve 4 ráno hrála hifina na plný koule!
Taky chci poděkovat holkám, že připravili a přinesli takovýho jídla a dobrot!!!