Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oslava Mirčiných narozenin

16. 11. 2007
Na pátek večer zorganizovala Mirča v hasičárně oslavu svých 19-narozenin.Kolem 7 hodiny se sjeli první návštěvníci.Poněvadž venku bylo skoro 10 cm sněhové nadílky a pěkná kosa,nejprve se zatopilo a trochu se v hasce poklízelo,Mirča připravovala alko i nealko,klobásy,zkrátka všechno občerstvení.Kolem 9 hodiny už se oslava začínala dostávat do obrátek.S trochu pozměněnými pravidly,hry člověče nezlob se,se bavila snad polovina zúčastněných.Nevím teda kdo to vymyslel,ale bylo zajímavé,dívat se jak každý kdo hodil jedničku se šel nechat dobrovolně ohodit lopatou plnou sněhu,k čemuž pokaždé vyběhli z hasičárny všichni spoluhráči aby zkontrolovali,zda bude ohozen pořádně a následně zase vtrhli dovnitř,aby pokračovali ve hře.Tudíž to nějakou dobu vypadalo zajímavě,neboť jednička padala opravdu často. Nuže,to byla jen část z dění celého večera,neboť dále přes karetní hry,panákové smrště,atd. bylo asi 5 ráno a z té doby si toho již moc nepamatuji.
Tím uzavřu příspěvěk k této bouřlivé a velmi povedené oslavě,a žádám všechny,kteří budou přidávat své komentáře,nechť mne ušetří.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jste bezva lidičky!!!=)

Mirča,20. 11. 2007 19:35

Vůbec mi nemusí nikdo děkovat! Naopak to já Vám všem chci z celého srdíčka moooc poděkovat, protože jsem si oslavu užila a to jen díky Vám!!! Byly to ty nejlepší narozeniny, protože jsem je oslavila s Vámi!!! Potěšilo mne, že jsme se sešli v tak hojném počtu a jsem moc ráda, že se Vám oslava líbila a doufám, že jste se nenudili a také jste si ji užili! Blázínci, utráceli jste si kvůli mě akorát penízky, děkuji ještě jednou za krásné dárečky a kytičky!!! Jste úžasní človíčkové, mám Vás všechny moooc ráda!!!;o)