Jdi na obsah Jdi na menu
 


O pohár starosty města Soběslav

18. 8. 2007
V sobotu jsme se zůčastnili soutěže THL v Soběslavi,pořádané přímo na náměstí.Byla to naše první zkušenost s asfaltovým terénem a nástřikovými terči.Co se týče terénu,nebyl v tom žádný problém.Na silnici to aspoň neklouže.Ale ty terče! 15 vteřin nám trvalo než se naplnila objímka na terči a časomíra se zastavila na čase 50,4.Po závodě jsme se dozvěděli,že se na ně musí stříkat od země.Bohužel bylo už pozdě.Ale i tak jsme nakonec nedopadli nejhůř.15 místo z 23 týmu jsme pojali jako menší úspěch. Soutěže se zúčastnili: Na koši-náš univerzální hasič Honza Urban,který na to,že s košem soutěžil poprvé,předvedl parádní práci-čas 6.8 sec.,Na nabírání obvykle Karel Matoušek-též parádní práce,mašina-Jarda Rosol,béčka-Honza Hašek,rozdělovač-Míra Adam a proudy-Aleš Pěknice a Jirka Stoklasa. Holky se tentokrát nezúčastnily,ale Mirka,Terka,Klára a Jana s bodyguardem týmu Honzou,nás přijeli alespoň podpořit. Děkuji všem za předvedené výkony!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dík

Honza,23. 8. 2007 20:21

Pomůžu rád,ale nikomu nebudu brát jeho práci...
Budu jen nahrazovat,když někdo nepojede,žádný že někdo mi řekne já se budu dívat vem to za mě...

Dobrá zkušenost

Aleš,23. 8. 2007 19:59

Asfaltový povrch byl neobvyklí, ale beru to jako dobrou zkušenost-takový 2v1:zkusili jsme si jaký to je na asfaltu+jaký jsou nástřikový terče(aspoň už víme jak na ně).
Chci též poděkovat Honzovi za skvěle odvedenou práci a ujistit ho, že jeho pomoc budem ještě každopádně potřebovat-jelikož už jsi řadový hasič jako každý znás. A kdyby pro tebe delší dobu nebyl žádný záskok, tak abys nám nevychlad a nevypad z rytmu prostřídáme se na pozici LP!!!

Pěkný

Honza,21. 8. 2007 12:20

V Soběslavi to bylo opravdu dobrý a chci vám poděkovat,že jsem se mohl s vámi zůčastnit....
A jestli si myslíte,že sem to dobře udělal,tak si to myslete....:-)
Snad vám budu moct pomoc eště někde jinde,pokud budete chtít....:-)

Dobrá práce

Jarda,21. 8. 2007 7:36

V Záryb.Lhotě si to vynahradíš!

Pokorná omluva!

Jiri PP,20. 8. 2007 19:34

V Soběslavi to byla dobrá soutěž. Asfalt dobrý, ale ty terče hrozný! :( Tak se Vám chci tímto omluvit za pokažené umístění. Příště se na to musim připravit a hodně se snažit a polepšit se! Náš univerzál to zvládl opravdu na výbornou, klobouk dolů! A Karl to je jistota! Ale sebrali jsme aspoň další zkušenost! A ještě že máme toho bodyguarda! :)