Jdi na obsah Jdi na menu
 


O pohár starosty obce Košice

30. 6. 2007
V sobotu jsme se zůčastnili hasičské soutěže "O pohár starosty obce Košice" .Holky v obvyklém složení,muži 1 s náhradním košařem a béčkařem(P.Matoušek a J.Hašek).Stříkačku a příslušenství vezl L.Otradovec,přepravu hasičů jsem zajištoval já , Aleš a Honza.Zhruba v půl druhé byl nástup družstev a začala soutěž.Nejdříve závodili muži.My šli na řadu jako 9. z 27. a s časem 31.02 (s neupravovanou dvanáctkou a širokými hadicemi)jsme měli důvod k radosti.Ta však po pár vteřinách pohasla kvůli nelogickým pravidlům táborské ligi(absolutní zákaz dotknutí se nástřikové čáry),čímž nám uteklo i umístění na 15.místě.Holkám se to docela povedlo,bylo to trošku pomalejší než při nacvičování,ale s časem 32.02 skončily na 6 místě.Dostali jsme ale řadu pozvánek na další soutěže,takže hasičská sezóna pro nás zatím nekončí.Kolem šesté hodiny jsme jeli domů,respektive do hasičárny,kde jsme se ještě chvíli zdrželi.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

HLAVU VZHŮRU !!!

Mirča,3. 7. 2007 21:02

Aleši, nemáš se vůbec za co omlouvat! Myslím si, že se to mohlo stát komukoliv z nás! Nu prostě smůla.=( Věř, že příště to bude lepšííí!=) A soutěží máme před sebou ještě hafo, takže na to rychle koukej zapomenout, ju? A mysli na úspěch!!!=)

SDH Moraveč=SMŮLA

Jiri PP,3. 7. 2007 11:12

LP nic si z toho nedělej. Až budeš o něco dýl s námi, tak D-čko bude snad ob soutěž. Skoro vždy se nám něco pokazí. V Košicích to Tvoje chyba nebyla. Takže Tvoji omluvu nepřijímám, protože nemáš zač se omlouvat. Mohlo se to stát i mě, jak řekl Myra:" JSME JEDEN TÝM"! Tak že vzhůru na další soutěž !!!

Ájo,to neřeš!

Jarda,3. 7. 2007 7:16

Míra to vystihl!

Útěcha

Mirek,2. 7. 2007 21:12

Aleši, v soutěži sme jako jeden tým a neseme následek všichni, a proto nemůže všechno vina viset jenom na jedinci co se stalo stalo se někdy jindy by moh chybu udělat někdo jinej. Pusť to z hlavy, bude líp, každýmu se může něco takovýho stát a navíc když to bylo skoro i neprávem, tak spytovat svědomí vůbec nemusíš. Akorát se připrav na to že si z tobe vobčas sem tam bude někdo dělat srandu ale to k tomu patří :-d:-d:-d

Omluva!

Aleš,2. 7. 2007 19:29

Jakožto 1. komentář k soutěži v Košicích se chci omluvit všem hasičům, zvláště družstvu muži 1, za "D-čko", které vzniklo mým zaviněním.
Touto chybou jsem se poučil a už aspoň znám jedno z "pravidel" táborské ligy!!!
Takže:"PROMIŇTE HASIČI!MRZÍ MĚ TO!!!"