Jdi na obsah Jdi na menu
 


O pohár starosty obce Tučapy-noční soutěž

21. 7. 2007

V sobotu jsme se zúčastnili noční soutěže v Tučapech.Holky v obvyklém složení,muži s náhradním proudařem Honzou Urbanem.Týmu bylo v Tučapech skutečně dost-49 týmů mužů a 14 týmů žen.Holky šly na řadu hned jako druhé,což byl ohromný zmatek a stres.Tomu ještě  perfektně napomáhal "vlídný" rozhodčí u základny,který se choval bez servítek "jako debil".Odběhli to za 34 sec.a byli rády(včetně mne),že to mají za sebou.my jsme šli na řadu třicátí šestí,ač jsme měli být zhruba o 10 míst dříve.Nu což,to vem čert.Přes blýskající se oblohu,která nám dodávala smíšené pocity,že si možná útok odběhnem za bouřky a lijáku jsme se dostali na řadu kolem druhé hodiny ráno.Bouřka naštěstí nepřišla,takže to bylo v pohodě,bohužel po perfektním nabrání se díky pravděpodobné netěsnosti savice k mašině vyšplhal náš čas na 37 sec.Takže holky byli 11. a my 33.,dostali jsme obvyklé ceny THL-brambůrky,vína,...  Náladu nám ale výrazně zlepšil úspěch v typovací soutěži,který tým bude nejblíže času 21.sec. Tři tými,včetně nás napsali Tučapy.Losování nakonec rozhodlo pro náš prospěch a odvezli jsme si 6-kilovou vepřovou kýtu.(Mimochodem v sobotu večer 27.7. jí v Moravči zdlábnem.) Takže zezačátku chmurná nálada se nakonec převrátila v převážně dobré pocity ze soutěže. Závěrem chci poděkovat všem kdo jakkoliv pomáhal s naší účastí v Tučapech (včetně Ludvy,za odvoz mašiny a náčiní),především pak samostatným hasičům,kteří předvádějí (ač to možná tak nevypadá,ale pravda to je,) stále lepší výkony.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

neni se čeho bát

Myra,16. 8. 2007 13:39

honzo nech toho vo tom kazení ani nevíš jak si pro nás důležitej v pátek se to neučíš neboj já sem se to učil šroubovat jednou půl hodiny před útokem a taky se to povedlo a do soběslavi pojedeš vzadu v transitu a budeš šroubovat:-D

Koš

Honza "N",16. 8. 2007 11:38

Takže někoho lepšího a zkušenějšího si nenašel?Takže vám to mám kazit zas já?Potěš pánbůh......Nasucho si to asi neskusim,protože přijedu v pátek kolem čtvrtý,možná později...určitě přijdu na trenink,možná se ale zpozdím...A jestli s váma opravdu pojedu do Sběslavi tak bych potřeboval zas půjčit triko...Dík....

koš

Jarda,16. 8. 2007 7:47

Jo koš.Jirka nemůže,tak si to v pátek zkusíš.Vesměs na tom nic neni,tak nezoufej.Akorát to musíš udělat hodně rychle.Zavolej kdyžtak Jirkovi Stoklasovi a dojděte se mrknout do hasky.Můžeš si to zkusit našroubovat jen tak na sucho a v pátek s vodou.Zatím čau.

Koš

Honza "N",15. 8. 2007 21:17

Jako místo Jirky?To fakt newim co bych si s nim počal....To by to dopadlo........

náhradník

Myra,15. 8. 2007 18:59

No vidíš honzo možná tě čeká Soběslavi koš. Ale uvidíme co řekne Jára.

Záloha

Honza "N",15. 8. 2007 16:28

Dík moc.Záloha je taky pěkná,ale kdybych měl nahradit někoho jiného než útok,tak nevím co bych si počal.:-( Ale můžete se mnou počítat.A když něco budete pořádat v hasičárně a nebude vám vadit,že přijdu tak mi dejte vědět na mob:737719344 nebo
icq:207-957-844(ale ne víkendy a prázdniny,to nemám přístup,mobil je lepší) Nezapoměnte se hlavně podepsat,abych věděl kdo mi píše.:-)

Jsi náš!

Jarda,15. 8. 2007 13:57

Milý Honzo,v hasce jsi vítán kdykoliv ! Jsi přece Moravečský hasič! Pro soutěže sice pouze hasič v záloze,ale ti jsou potřeba stále.Kdykoliv se může stát,že někdo nebude mít možnost jet a bude se muset sáhnout do zálohy.

Dobrá práce!

Jiri PP,15. 8. 2007 11:18

My děkujem za tvou výpomoc a dobře odvedenou práci! Zvládnul jsi to dobře, bez žádných chyb! Byl jsi možná i lepší než "stálé" LP! Takže když LP nebude moc, tak máme plnohodnotnou, vlastně i lepší, náhradu!!! LP :):):) Do hasky můžeš přijít kdykoli, nikomu by to nemělo vadit!

Poděkování

Honza "N",14. 8. 2007 17:17

Chtěl bych vám všem moc poděkovat za to, že jste mě vzali s sebou do Tučap a mohl jsem vám pomáhat ve vašem boji, jen doufám, že jsem vám to moc nezkazil.
A též vám chci poděkovat za pozvání do hasičárny, kde to bylo opravdu pěkné.Děkuji

KEJTA ZA TO STÁLA!!!

Jiri PP,23. 7. 2007 13:01

V Tučapech to fakt byl "MAZEC"! Sice ty naše časy jsme neočekávali, ale jinak to bylo dobrý. Na konci nám spravila náladu Jardy hodně vysněná kejta, kterou si tak moc přál! Jsem také potěšen, že náš Velitel Jarda si uvědomil, že děláme vše proto, abychom byli nejlepší! Vážím si toho, že si to uvědomuje a že nás chválí! Ale hlavně díky tobě Jardo jsme teď tam kde jsme!!! :)