Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěrečná soutěž THL-Zhoř u Tábora

22. 9. 2007
V sobotu se za krásného počasí konnala závěrečná soutěž táborské hasičské ligi.

Z Moravče jsme vyrazili chvíli po třetí hodině odpoledne.Zůčastnili jsme se s oběma týmy v obvyklém složení,akorát u kluků byl na koši Honza "univerzal" a u holek na béčkách výpomoc z Chotěmic-Nikola. Startovalo se ze dvou základen-střídavě holky-kluci,díky čemuž byla klidnější atmosféra při přípravě základny.

Nejdříve šli na řadu holky a s časem 35 s. se umístili na 13. místě, mohli být však o několik vteřinek rychlejší,nebýt otevřených odpouštěcích ventilů.Kluci se umístili na 17.místě s časem 29.52 . Z počátku se zdálo,že nám zkazí radost diskvalifikace,protože Honza H. ztralil na pár vteřin helmu,nakonec však zaplápolal bílý praporek a naše osobní výhra byla v kapse. A poněvadž jsem jednou plácnul,že až budem mít pod 30.sec. ,půjdu do kádě,dloho netrvalo a byl jsem tam.

Po ukončení finále 10 nejlepších,jsme si počkali na vyhlášení obdrželi jsme obvyklé drobné ceny a pádili jsme k Moravči,kde jsme ukončení náležitě oslavili.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Úspěch

Jarda,12. 10. 2007 10:46

Ve Zhoři se nám poprvé povedlo prorazit s naší dvanáctkou hranici pod 30 sekund (na široké hadice-3B). Doufám,že s novou mašinou půjdou časy stále níž a děkuju všem za jejich výdrž a odhodlání.